Make your own free website on Tripod.com



Yuzairizal Midi Factory

Draf Lagu Baru...

The Unrelease

Sekadar suka-suka. Setiap lagu yang dimasukkan di sini secara automatik tarikhnya di'log'kan untuk tujuan eksperimen.

Mengecap Kejayaan.
Lagu ni sekadar nak melayangkan diri sambil membayangkan aku dah jadi seorang juara bola sepak. (6/9/07)

Mengecap Kejayaan

Good Morning Teacher.

Lagu ni aku buat untuk bebudak Prasekolah kat Pahang. Tak sangka lagu ni dah jadi diorang punya syllibus Tahun ni. (6/9/07)

Good Morning Teacher

Abg Lan's Idea...

Idea datang dari Abg Azlan (Jerantut, Pahang). Dia bangun tidur terus dtg rumah aku compose Ilham dia.. Ini hasilnya... (6/9/07)

p/s: Lagu tu sound dia otai sikit, orgnya pun otai...

Abg Lan's Idea

Teman.
Lagu ni idea aku sorang-sorang masa hujan. Member aku buat lirik dia, tapi kitorang tak release sebab ni lagu simbolik persahabatan 6 orang kawan dari negeri yang berlainan. (6/9/07)

Utama | Patriotik | OM | Lagu Pendidikan | Tahun 1 | Komersil

Enter supporting content here

(C) 2007 Yuzairizal. All right reserved.